STA JE ALTIJD ÁÁN EN HEB JE NOOIT EEN MOMENTJE RUST?

Herkenbaar?

Ben je constant aan het piekeren? Vind je het lastig om je hoofd leeg te maken? Geeft het je veel stress en maakt het je moe? Vind je ontspannen moeilijk omdat er altijd nog van alles “moet”? En betrap je jezelf erop dat je eigenlijk niet echt blij bent met je leven, ook al heb je alles en vind je dat je niet moet zeuren?

Dag in dag uit wordt je geconfronteerd met allerlei prikkels. Je ontmoet overal mensen en communiceert de hele dag door. Je bent constant bezig met presteren en je wil graag aardig gevonden worden. Ben jij dus altijd maar aan het rennen en stressen, omdat je zoveel wilt, of overal bij wilt zijn en alles perfect en op tijd af wilt hebben? Heb je geregeld last van hoofdpijn en beginnende migraineaanvallen? Of hebben negatieve gedachten de overhand in jouw denkpatroon?

Dan is tot rust komen door geleide meditatie dé oplossing voor jou. Hoe mooi zou het zijn als je je niet meer laat leiden door je eigen hooggespannen verwachtingen! Wees minder streng voor jezelf en gun jezelf dat ‘goed goed genoeg is’. Het mag écht een tandje minder!

Download de gratis meditatie om dicht bij jezelf en tot rust te komen.

Dit levert het op

Je komt echt even in verbinding met jezelf en je lichaam.

Je weet hoe je spanning kunt loslaten als je bang bent dat je het niet goed doet. Je kunt je herpakken en paniek omzetten naar rust.

Je ervaart rust. Je ‘moet’ even helemaal niks.

Je weet hoe je om kunt gaan met teveel prikkels, bijvoorbeeld op feestjes of in een drukke ruimte.

Je voelt een diepe acceptatie van jezelf, gewoon zoals je bent. 

Je weet wat je kunt doen als je heftige emoties ervaart zoals (faal)angst, boosheid of verdriet waardoor je normaal blokkeert en bevriest.

Bij Marjolein

Ik ben Marjolein!

Ik begeleid mensen die voelen dat ze vanaf nu hun leven meer vanuit liefde, rust, vertrouwen en kracht willen leven. Ik ben zelf hoogbegaafd en hoogsensitief en was altijd goed en geïnteresseerd allerlei thema’s. Maar toch voelde ik me vaak alleen en “anders”. Mijn perfectionisme en faalangst weerhield me om mijn talenten echt in te zetten. Daarnaast weet ik hoe lastig het is om tegenwoordig naar je intuïtie te luisteren, aangezien je zo gewend bent om alles met je hoofd op te lossen. Juist het bewust stilstaan geeft bewustzijn en innerlijke groei. In de rust kun je je hoofd, hart en handen in evenwicht brengen en kom je bij de essentie, zie je helder wie je bent. 

Enkele jaren geleden kwamen meditatie en mindfulness op mijn pad. Ik merkte dat, als ik een paar keer per week naar een meditatie luisterde, ik veel rustiger was en angsten minder grip op me hadden. Ik kon zachter zijn naar mezelf. Daarom aan jou de uitnodiging om de meditatie te downloaden en daar mee aan de slag te gaan. Het kost je maar 10 minuten per dag!

Jij bent het waard om het leven te leven waar je blij van wordt.