GRATIS MATCH CALL

Vraag nu een Match Call aan en ontdek:

 • Wat het nu écht is dat jou op een dieper niveau belemmerd om in jouw EIGENHEID te stappen en volop te gaan stralen!
 • Wat je nodig hebt om hierin een doorbraak te realiseren zodat je wél echt het leven kunt gaan leiden waar jij gelukkig van wordt!
 • Wat jouw concrete vervolg stap is.
 • Hoe ik jou verder kan helpen in de creatie van een Ultiem Vrij leven.

In een GRATIS matchcall halen we samen jouw wijsheid naar boven en ervaar je hoe jij meer rust, balans, helderheid krijgt en minder streng kunt zijn voor jezelf.

In 30 minuten tijd geef ik jou helderheid en inzicht over waar je nu staat en waar je heen wilt. Jij mag kiezen voor de wijsheid in jou. Jij mag kiezen voor een leven met gemak en met vreugde. Zodat jij de aandacht kan geven aan wat je hier te doen hebt, in plaats van wat je belemmert.

Wat is nu precies het leven wat jij graag wilt leven en wat staat je nu in de weg om dat te bereiken? Als je hier meer inzicht in hebt, is het makkelijker om ook de juiste stappen zetten om dit te bereiken. In de Match call reik ik je ook tips aan hoe je kan zorgen dat jou dit wel gaat lukken.

Onderzoek met mij wat nodig is om je lichaam en geest te ont-stressen, te ont-moeten en het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt!

Hi, ik ben Marjolein!

Mijn ervaring is dat je soms best wat inspiratie en ondersteuning kunt gebruiken bij een verandering in je leven. Dat je om hulp mag vragen, als je die nodig hebt. Omdat ik weet dat je soms een duwtje nodig hebt… om die eerste stap te zetten.

Ik weet hoe het is hoe lijf en hoofd reageren als ik over mijn grenzen ga en de signalen negeer. De stemmetjes in je hoofd die je vertellen dat je je niet zo moet aanstellen en het heus niet zo erg is als het lijkt. Hierdoor ging ik nog harder werken om te laten zien dat ik goed genoeg was en het prima kan. Gelukkig heb ik hierin mijn weg leren vinden en kan ik ook jou hiermee helpen.

Tijdens een Match Call geef ik je direct meer helderheid over jouw situatie. We kijken of er een klik is en of we op basis van een gelijkwaardige relatie een traject met elkaar aan kunnen gaan. Mijn aanpak is effectief en vanuit mijn hart.

Ik geloof heilig dat je alleen kunt veranderen als je dit zelf wilt. Daarom zijn deze Match Calls speciaal gereserveerd voor deelnemers die 100% gemotiveerd zijn om serieus met zichzelf aan de slag te gaan. Jij verdient het om vanuit rust en balans, met meer zelfvertrouwen te leven!

Wat levert een match call je op:

 • je hebt direct inzicht in wat je in de weg staat om te doen wat je graag zou willen doen
 • je ontdekt wat nodig is om meer rust in je hoofd te krijgen
 • je hebt meer zelfvertrouwen om stappen te zetten richting jouw verlangens en jouw mogelijkheid om het voor elkaar te krijgen
 • je ziet in op welke manier het patroon van perfectionisme, (faal)angst en onzekerheid je in haar greep houdt
  je start om met een liefdevollere en speelsere blik naar jezelf en het leven te kijken
 • je voelt de inspiratie om in beweging te komen
 • je hebt helderheid over welke oplossing het beste voor jou werkt (bijvoorbeeld 1 van mijn ontwikkel – programma’s)
 • je sprankelt van energie om je eerste stap te gaan zetten!

Plan jouw gratis call

Denk je dat ik jou kan helpen? Maar VOEL je dat ook? Laat je naam en e-mailadres* achter voor een gratis call met mij en dan bekijken we samen of er een klik is en of ik ook degene ben die jou kan helpen zodat we samen ontdekken wat het beste bij jou past. Je ontvangt een mail waarmee je direct een afspraak kunt inplannen.

Testimonials

Marjolein heeft me leren inzien dat goed ook goed genoeg is. Ik ervaar meer balans in werk en studie en sta relaxter in mijn studie en mijn leven.

Elise

Ik vond het lastig om te ontspannen en tijd voor mezelf te nemen. Door de oefeningen die Marjolein me geleerd heeft, merk ik dat ik veel meer rust heb in mijn leven.

Lana

Marjolein is echt super lief, ze kan goed uitleggen en lesgeven. Ze vindt niets raar en luistert naar mij. Ik kan nu beter slapen en concentreren

Suus

Ze is gewoon goed in wat ze doet. Ze combineert mindfulness met andere coachings-tools en weet waar ze mee bezig is. Ze heeft me enorm vooruit geholpen.

Daniel