Vertrouwen in jezelf

Leven in vrijheid en (zelf)vertrouwen 

Herkenbaar?

  • je vindt het lastig om keuzes te maken vanuit je eigen gevoel, je eigen ideeën en je eigen wensen.
  • je bent bang dat anderen je veroordelen en dit speelt een te grote rol in jouw leven.
  • je hebt het gevoel dat je je constant moet aanpassen en je bent hier in gedachten veel mee bezig.
  • je vult vaak voor jezelf al in wat andere mensen over je denken en je past jouw gedrag daarop aan.
  • je merkt dat piekeren en malende (negatieve) gedachten zorgen voor een druk en vol hoofd.
  • je eigen onzekerheid of bang zijn om fouten te maken of wat anderen van je denken is aan de orde van de dag.
  • je vraagt je vaak af of je goed genoeg bent, anderen je leuk genoeg vinden.
  • je staat altijd maar ‘AAN’ en wil anderen niet teleurstellen.
  • je wil je eigen pad en hart volgen, maar je merkt dat je hierbij jezelf in de weg staat.
  • je wil, kortom, graag meer zelfvertrouwen hebben én uitstralen zodat je ECHT jezelf kan zijn en blijven!

 Wat zou jij doen als je vol zelfvertrouwen in het leven staat?

Ken je dat gevoel?

Dat je jezelf anders voelt? Dat je je niet begrepen voelt? Dat je vaak twijfelt of je druk maakt om wat iemand van je zal denken of vinden? En dat dit gevoel best wel veel invloed heeft op hoe je je voelt, gedraagt en welke beslissingen je neemt?

Dat je altijd maar bezig bent om alle ballen hoog te houden in je leven en je werk. Dat je veel MOET van jezelf. In de tussentijd ben je kei moe, zit je hoofd vol en loop je op jouw tandvlees. Je voelt je overspoeld doordat je continu bezig bent om alles perfect te doen. Echter nee zeggen vindt je heel moeilijk. Het liefste wil je gewoon rust in je hoofd en meer genieten van je leven. 

Ik wel, ik heb me daar jaren door laten leiden en dat heeft me enorm veel stress gegeven. Zonde, want het heeft me niet geholpen, eerder tegengehouden om mezelf te ontwikkelen. De mening van anderen voorop stellen leidt tot gepieker, onzekerheid, stress en het vaak overschrijden van je eigen grenzen. En laat dit nou echt niet nodig zijn.

“Waarom heb ik niet meer vertrouwen in mezelf? Hoe kan ik meer mezelf zijn? Hoe maak ik me minder druk om wat anderen van me vinden?”

Deze vragen worden me vaak gesteld.

De afgelopen jaren heb ik een belangrijk ding hierover geleerd en dat is dat het belangrijk is om veel beter te luisteren naar wat JIJ belangrijk vindt. Als je meer naar je gevoel durft te luisteren (en ernaar durft te handelen), dan groeit je zelfvertrouwen.

Authentiek jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde, aan genieten, lichter leven en aan in je KRACHT staan. 

“Marjolein heeft mij geholpen in het terugvinden van mijzelf”

Tijdens de coachsessies stelde ze de juiste vragen waardoor ik na ging denken (bijvoorbeeld over mijn gedachten en gewoontes), luisterde ze en motiveerde ze mij in wat goed voelde. Altijd concreet en vol begrip. Ze gaf mij nieuwe inzichten zonder iets voor te kauwen, waardoor ik veel over mezelf geleerd heb en een balans in mijn leven heb gevonden.

Ook gaf ze hele conrete tips en oefeningen. Uiteindelijk heb ik keuzes gemaakt die ik zonder de coachsessies en de training van Marjolein niet had durven maken. Iedereen die aan zichzelf wil werken adviseer ik daarom Marjolein om hulp te vragen. Je wordt dan een hele andere versie van jezelf!”

Suzanne

“Ik ervaar weer rust en vertrouwen”

Door verschillende gebeurtenissen in mjn leven, was ik mezelf volledig kwijt. Ik voelde me erg onzekerheden en ervaarde veel emoties. Ik merkte dat ik er zelf niet meer uit kwam en hulp nodig was om weer grip te krijgen op mijn leven.

Marjolein gaf me direct een vertrouwd gevoel. Ze heeft een warme, betrokken en open houding. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en dat was heel erg fijn. De oefeningen die ze mij gaf, waren best een uitdaging, maar hebben mij ook veel geleerd over mezelf. Ik heb een behoorlijke positieve ontwikkeling doorgemaakt, ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik kan. 

Marjolein is heel open, oordeelt nooit en begrijpt je goed. Ze weet je goed te begeleiden op je ontdekkingstocht.De training heeft me rust, zelfvertrouwen en handvatten voor de toekomst gegeven.

Marieke

Op weg naar meer rust, balans en zelfvertrouwen.

Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, je niet meer laten leiden door het mogelijke oordeel van mensen. Om zonder schaamte, schuldgevoel, onzekerheid en angst door het leven te gaan en echt helemaal jeZelf te zijn.

Ik begrijp dat dit vaak lastig is, dus stel ik mijn kennis en wijsheid aan jou ter beschikking om van verlegen, onzeker en perfectionistisch de switch te maken naar zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen om krachtige keuzes te maken.

In dit online ontwikkel-programma, die je volledig vanuit je eigen, vertrouwde omgeving kunt volgen op een moment dat het jou goed uitkomt, leer je met deze beperkende gedachtes om te gaan en meer in jezelf te geloven.

Je wordt weer gezien en gehoord om wie jij werkelijk bent, zodat je alles kunt doen waar je hart diep van binnen naar verlangt. Ongeacht wat mensen zullen vinden.

Je kunt helemaal jezelf zijn en je leven leiden zoals jij dat wilt. 

Wat levert het op?

Je hebt een positiever zelfbeeld en daardoor ben je minder afhankelijk van de mening van anderen

Je hebt vertrouwen in jezelf, zodat je makkelijker keuzes maakt

Je leert positiever denken, zodat je beter kunt omgaan met emoties

Je komt uit de pieker-modus en ontdekt wat jij graag wilt

Je gaat een leven leiden dat bij jou past en niet draait om het voldoen aan verwachtingen van anderen

Je komt in verbinding met jezelf, met jouw gevoelens en behoeften 

Je weet hoe je op een goede manier je grenzen aangeeft

Je durft jezelf te laten zien zoals jij bent

Je hebt geen vol hoofd meer, geen onrustig gevoel in je lijf,  maar rust in je hoofd en hierdoor slaap je beter

Je neemt meer tijd voor jezelf, zodat je je vrij voelt om te doen wat jij belangrijk vindt

Hi, ik ben Marjolein!

Ik had heel erg het verlangen om er toe te doen, gezien en gehoord te worden en de bevestiging hiervoor zocht ik voornamelijk bij andere mensen. Ik wilde super graag van betekenis zijn, goed doen en aardig gevonden worden. Met als gevolg dat ik het contact met mijn eigen verlangen verloor. Ik leefde dan vanuit mijn hoofd en dacht dat ik het goed deed, juist omdat ik volgens de verwachtingen van anderen leefde.

Boy, was I wrong!

Heb jij, net als ik, vanbinnen een diepe wens om vanuit jouw verlangen te gaan leven? Raap dan al jouw moed en lef bij elkaar om kleine stapjes te zetten.

Wil jij jezelf leren accepteren om vervolgens te kunnen groeien, zodat je dichter bij jezelf komt en je het leven gaat leiden dat werkelijk bij jou past?

Laat mij je helpen om het plezier en de vrijheid in jezelf terug te vinden, waardoor je rust vindt in jouw leven en tegelijkertijd vol zelfvertrouwen in het leven staat. Ik breek je open, laat je weer VOELEN en laat je comfortabel zijn om SCHAAMTELOOS jezelf te zijn.

In 5 stappen naar een leven in vrijheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen

Bij Marjolein

STAP 1:

Bewustworden en herkennen

Alle verandering begint bij je bewustworden van een patroon of gedrag dat je niet (meer) dient.

In deze stap zoom je dieper in op bewustwording en herkennen. Het begint bij jezelf leren kennen en stil staan bij jouw zelfvertrouwen.

STAP 2:

Check jezelf: is het eigenlijk wel waar?

Vaak, zonder dat je er bewust van bent, denk je enorm veel dingen en neem je die ook nog eens voor waar aan. Met dat in je achterhoofd is het belangrijk om vast te stellen of dat wat je denkt dat de ander zal zeggen, denken of vinden, eigenlijk wel klopt.

In deze stap ontdek je door welke bril jij naar de wereld kijkt en hoe je een positieve mindset creëert.

STAP 3:

Je brein en stress

Om te begrijpen waarom je jezelf zo drukt maakt, moet je eerst weten hoe het brein ontwikkeld is.

In deze stap ontdek je de stressignalen die het bij je oproept, hoe emoties daar een rol bij spelen, je leert opmerken wat er gebeurt terwijl het gebeurt en te voelen. Wat de mogelijkheid geeft om er op een meer ontspannen manier mee om te gaan en het patroon te doorbreken.

STAP 4:

Bevrijdende inzichten

Inspirerende inzichten hebben een positieve impact op jouw leven. Een inzicht veroorzaakt iets van binnen en verhoogt je zelfbewustzijn.

In deze stap doe je ‘aha’-momenten op en voel je op een diep niveau dat het met je resoneert. Kijken met een frisse blik, de dingen zien zoals ze zijn en daarmee oefenen, het werkt enorm bevrijdend.

STAP 5:

Leren en integreren

Daadwerkelijk uit jouw comfort zone stappen, dat is wat je te doen staat om alle stappen uit de training te integreren. Het doorbreken van jouw patronen IS het loslaten.

Deze stap geeft je tips om het nieuwe patroon in je leven te integreren en zo vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Elk pakket bevat:

Ingesproken oefeningen

De theorie uit de training ga je gelijk praktisch toepassen, aan de hand van oefeningen die jou actief een gezondere, positievere levenshouding aanleren.

De ingesproken oefeningen en meditaties kun je op elk moment beluisteren en uitvoeren.

Exclusief E-book

Exclusief E-book “Vertrouwen in JeZelf”: In 5 stappen naar een leven met meer innerlijke rust, vrijheid  en zelfvertrouwen. 

Dit E-book staat boordevol theorie, praktische tips en oefeningen, onderverdeeld in een logisch stappenproces.

Besloten facebookgroep

Je staat er niet alleen voor. Deelname aan de training geeft je toegang tot een besloten Facebookgroep waar je in een veilige omgeving vragen kunt stellen, tips en ervaringen kunt uitwisselen en om advies kunt vragen.

Tevens kom ik daar regelmatig live voor Q&A’s.

Doe-het-zelf of liever wat extra begeleiding?

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. De één leest het liefst de theorie, de ander geeft de voorkeur aan luisteren. De één gaat het liefst zelfstandig aan de slag, de ander zou graag met meer richting op weg worden geholpen. Daarom kun je kiezen uit drie verschillende pakketten, passend bij jouw leerstijl en voorkeuren.

Ik vind het super belangrijk om te werken met mensen die écht willen leren en veranderen en bereid zijn om 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen! Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er heel veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je open moet staan om dingen anders te gaan benaderen!

De training is zo opgezet dat deze voor alle niveaus super veel waarde bevat! Wat wel uitmaakt is je drive om er vól voor te gaan. Jij verdient het om vanuit rust en balans en met meer zelfvertrouwen te leven!

 

De pakketten

BASIS

Exclusief E-book “Vertrouw in JeZelf”: In 5 stappen naar meer rust en zelfvertrouwen.

Ingesproken oefeningen

Besloten Facebook groep

EURO

EXTRA

Exclusief E-book “Vertrouw in JeZelf”: In 5 stappen naar meer rust en zelfvertrouwen.

Ingesproken oefeningen

Besloten Facebook groep

Audioboek

Vind jij het vooral fijn om te luisteren? Speciaal voor jou heb ik het complete E-book ingesproken.

1 extra meditatie

Leren en ontspannen gaan hand in hand. Je ontvangt 1 extra op de training afgestemde meditatie. Tijdens de meditatie hoe je zelf even helemaal niets. Mijn stem leidt je door de meditatie heen en helpt je op een ontspannen manier tot nieuwe inzichten te komen om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te versterken.

EURO

SUPER

Exclusief E-book “Vertrouw in JeZelf”: In 5 stappen naar meer rust en zelfvertrouwen.

Ingesproken oefeningen

Besloten Facebook groep

Audioboek

Vind jij het vooral fijn om te luisteren? Speciaal voor jou heb ik het complete E-book ingesproken.

3 extra meditaties

Leren en ontspannen gaan hand in hand. Je ontvangt 3 extra op de training afgestemde meditaties. Tijdens de meditatie hoe je zelf even helemaal niets. Mijn stem leidt je door de meditatie heen en helpt je op een ontspannen manier tot nieuwe inzichten te komen om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te versterken.

1-op-1 coaching

twee persoonlijke coachgesprekken van 30 minuten. Tijdens een online coachinggesprek heb je mijn onverdeelde aandacht en gaan we samen kijken hoe jij de tools uit de training het best kunt toepassen. We maken de connectie van de theorie naar jouw persoonlijke achtergrond, leefstijl en kwaliteiten. Je kunt je uitdagingen en vragen aan mij voorleggen en profiteren van mijn praktijkervaring en kennis.

EURO

Ik wil me geen zorgen maken om wat anderen van me vinden.

Ik was positief verrast door de training en ben heel blij dat ik ‘m gekocht heb. Ik kan er veel van leren als ik een paar avondjes vrij maak. Heel fijn dat het in mijn eigen tempo kan! Het past helemaal bij me en gaat me zeker verder helpen!

Andrea

Marjolein is direct en dat is fijn, want dan weet je ook waaraan je toe bent. Ik ben heel tevreden hoe alles is gegaan. Super bedankt, het heeft mij heel erg geholpen. Je bent een positieve vrouw die graag mensen wil helpen. Ik hoop dat je nog vele andere mensen kunt helpen.

Stephanie Martens

Wat kun jij andersmans kwets-baarheid in een ongelooflijke rust laten zijn en een plek geven.  Bedankt voor je wijsheid en intuitie! Ik heb nog best wat stappen te nemen om een ‘bewuster’ te worden… je geeft me zoveel vertrouwen om dit te doorgaan.

Nicole

Veelgestelde vragen

IK HEB ME AANGEMELD, EN DAN?

Zodra jouw betaling is ontvangen ontvang je direct een e-mail met meer informatie. 

In dezelfde e-mail ontvang je ook de link naar de besloten facebookgroep. Daar kun je in een veilige omgeving tips en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. In de groep plaats ik regelmatig extra tips, achtergrondkennis, oefeningen en inspiratie waarmee je nog meer uit de training haalt.

VOOR WIE IS DEZE ONLINE TRAINING GESCHIKT?

Deze online training is geschikt voor jou als je druk maakt om de mening van anderen, als je het gevoel hebt ‘niet goed genoeg’ te zijn, niet uit durft te komen voor  jouw eigen mening, altijd aardig gevonden wil worden of je eigen grenzen niet goed durft aan te geven. Je ervaart hier stress en hinder van in het dagelijks leven en je wil met praktische oefeningen meer grip krijgen op je eigen leven. Als je positiever in het leven wilt staan en onvoorwaardelijk jezelf wil leren zijn om het leven te leiden dat bij jou past. Kortom, als je meer zelfverzekerdheid en meer zelfvertrouwen wil opbouwen en uitstralen!

IS ER PERSOONLIJKE 1-OP-1 BEGELEIDING BIJ DEZE ONLINE TRAINING?

Alleen bij het SUPER pakket zit 2 x 30 minuten individuele begeleiding inbegrepen. Wil je met mij we samen kijken hoe jij de tools uit de training het best kunt toepassen? Dat kan via een speciale VIP sessie “Minder druk maken, zo doe je dat”!

Tijdens deze 2,5 uur durende VIP sessie heb je mijn onverdeelde aandacht en maken we de connectie van de theorie naar jouw persoonlijke achtergrond, leefstijl en kwaliteiten. Je kunt je uitdagingen en vragen aan mij voorleggen en profiteren van mijn praktijkervaring en kennis. Als deelnemer van pakket BASIS, pakket EXTRA en pakket SUPER kun je tegen gereduceerd tarief van 247,- euro een 2,5 uur durende VIP sessie met mij boeken. Stuur me daarvoor een mail op support@bij-marjolein.nl of app op 06-54216376.

HOE LANG DUURT DE TRAINING?

Dat bepaal je helemaal zelf. Ik ondersteun je gedurende 12 weken tijdens dit proces met mails om je ‘on track’ te houden. Je volgt de training in je eigen tempo en is het meest effectief als het aansluit bij jouw ritme, zodat jij het geleerde direct kan toepassen in de praktijk. Zo bepaal je helemaal zelf waaneer je de training doorloopt en of je de training later nog een keer doet.  Realiseer je dat deze training je alleen vooruit helpt als je het ook echt toepast, het gaat DOEN. Leren is een actief proces, je leert door te doen. Onthoud dat je niet alleen kennis probeert op te doen, je probeert nieuwe gewoonten te ontwikkelen. Geef jezelf dus de ruimte om te leren.

WAT ALS MIJN VRAAG HIER NIET TUSSEN STAAT?