Vip Sessie

‘Vertrouwen in jezelf’

‘Ik wil het doen zoals ík wil, met wie ík wil, hoe ík het wil en ik wil het zonder hulp van anderen bereiken.’

Geldt dat ook voor jou?

In de VIP sessie zoomen we in op jou en help ik jou de juiste vragen te stellen aan jezelf. Om de verbinding met jezelf aan te gaan, zodat je kunt stralen in al je rollen in je leven. En gaat dóen, op jouw manier.

Bij Marjolein

Wil je je niet meer (onbewust) laten leiden door wat andere mensen vinden van wat je doet, wil je je niet meer laten beïnvloeden, maar écht helemaal ‘jezelf’ zijn?

Ben je constant aan het piekeren en kan je het denken niet meer loslaten? Voel je je opgejaagd en is het lastig om te ontspannen? Komt er weinig meer uit je handen en/of weet je niet meer waar je moet beginnen? Verlang je ernaar om eindelijk weer de rust in jouw hoofd te kunnen ervaren?

Je twijfelt aan alles en krijgt stress van al die keuzes. Of misschien heb je al veel bereikt, een mooie studie afgerond. En toch knaagt er dat gevoel: is dit het nu? Het maakt je moe, negatief en prikkelbaar. Je verlangt naar iets anders, maar weet niet wat. Herkenbaar?

En nog belangrijker; hoe ga je er mee om? De lat hoog leggen, weinig fouten maken, dingen goed willen doen en anderen tevreden stellen. Er is echter ook een andere kant van de medaille, de kant waarin het dwangmatige ‘moeten’ de overhand krijgt.

Het weinig of niet je eigen grenzen stellen, altijd maar doorgaan, je overal verantwoordelijk voor voelen, je eigen gevoel onderdrukken.

Ik ben er voor jou!

Speciaal voor jou heb ik de VIP Sessie in het leven geroepen.

… Je het moeilijk vindt om je grens aan te geven. Je zorgt liever voor anderen, en vergeet daarbij regelmatig jezelf.

... Je twijfelt bij het maken van keuzes. bang om de verkeerde keuze te maken... het hele proces rondom kiezen slurpt energie is behoorlijk vermoeiend!

... Je ervaart veel emoties als (faal)angst, onzekerheid, boosheid of verdriet. het overvalt je vaak en je weet niet goed wat je ermee moet.

... Piekeren en malende (negatieve) gedachten zorgen voor een druk en vol hoofd. Je kent wel trucjes om je hoofd leeg te maken, maar op het moment zelf lijkt het niks te helpen.

…Je zegt al ‘ja’ voordat je eigenlijk hebt stil gestaan of je dit wel echt wilt. Maar nu heb je al ‘ja’ gezegd, en voor je gevoel kan je niet meer terug.

… Je onzeker bent of bang om fouten te maken en je bent bang dat anderen van alles wat je vinden. Je wil je niets aantrekken van wat anderen vinden, maar toch voel je je klein als iemand zegt dat je het niet goed doet.

… Je hebt net ontdekt dat je hooggevoelig (hsp) of hoogbegaafd (hb) bent. Er ging een wereld voor je open, maar je weet nog niet hoe je hiermee moet omgaan.

… Je wilt graag een relaxter leven, met minder stress. Je sleurt jezelf regelmatig de dagen door en verlangt naar rust!

… Je doet altijd super hard je best, bent bang om te falen en niet goed genoeg te zijn. Toch heb je het gevoel dat het nooit echt goed genoeg is.

…Het ene moment voel je je prima, het andere moment is alles je teveel.

Deze Vip Sessie is echt voor jou als…

Hi, ik ben Marjolein!

Ik begeleid jou naar je Ware Zelf en jouw allermooiste leven.

Dat doe ik op een zachte manier waarbij alle delen van jezelf omarmd worden. Je hoeft niet tegen jezelf in te gaan, of iets te doen wat niet voor je klopt. Ik help je om weer terug te komen bij de wijsheid, liefde en kracht die allang in je zit – maar waar je misschien even het contact mee bent verloren.

Ik vind het super belangrijk dat jij alles eruit haalt wat erin zit, dat jij het niet alleen hoeft te doen.

En ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om al het geleerde in je leven te integreren.

Laat mij je helpen om het plezier en de vrijheid in jezelf terug te vinden waardoor je rust vindt in jouw leven en tegelijkertijd vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Ik breek je open, laat je weer VOELEN en laat je comfortabel zijn om ECHT jezelf te zijn.

Samen naar meer rust, balans en zelfvertrouwen

Een online sessie met mij, is een mooie, zachte en gevoelige manier om naar jezelf te durven kijken. Wijzer te worden, dichterbij je kern te komen en daardoor helderder te zijn naar jezelf, en naar je omgeving. We zoomen in op wat jij nodig hebt en/of wilt leren. We gaan ervoor zorgen dat jij helemaal jezelf kunt zijn. Dat je jouw leven kunt leiden zoals jij dat wilt, zonder je druk te maken over wat anderen van je denken.

Het is super persoonlijk! Je gaat zien, horen, voelen en vooral DOEN.

Samen sparren, online, volledig to-the-point en gericht op jouw wensen. Een uniek concept: spiritualiteit gecombineerd met mindset en praktische, bewezen strategieën! 

Door in te tunen op jouw energie en van daaruit de juiste vragen te stellen, weet ik altijd snel welke overtuigingen je nu écht blokkeren. Ik kom snel tot de kern, begeleid je in de heling en help je praktische stappen te zetten voor jouw leven!

Er is niets zo effectief en waardevol om te leren van iemand die al ervaring heeft in dit proces. Waar je meteen vragen aan kunt stellen. Met wie je kunt delen wat je moeilijk vindt op dat moment.

Je vindt een balans, neemt genoegen met minder dan 100% resultaat, in het volste vertrouwen dat het nog steeds goed genoeg is.

Believe me, I know!

Dit levert het op

Zelfvertrouwen

Je leert hoe je met zelfvertrouwen en met volle overtuiging vol in jouw leven kunt staan

Balans

Je hebt geen vol hoofd meer, geen opgejaagd gevoel, rust in je hoofd en slaapt voortaan rustig en ontspannen

Vrijheid

Om onvoorwaardelijk jezelf te zijn, waardoor je geniet van het leven en doet waar JIJ blij van wordt

Dit krijg je:

1-op-1 coaching met 100% full focus op jou!

5 x 30 minuten online in jouw eigen vertrouwde omgeving

DE vertaalslag naar jouw leven

E-Book ‘Vertrouwen in JeZelf’

Ik ben klaar om te gaan leven zonder me druk te maken

De VIP sessie vond ik top, maar het was ook behoorlijk pittig. Het was een fijne, intieme setting, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. De VIP sessie heeft me doen inzien dat ik mezelf centraal mag stellen, dat ik lief mag zijn voor mezelf en gevoelens meer de ruimte mag geven. Ik raad Marjolein aan bij anderen omdat ze een enthousiaste en warme persoonlijkheid is. Met haar kracht en haar intuïtie laat ze je zelf nadenken en inzicht krijgen in blokkades en patronen. Het heeft me heel erg geholpen om met meer zelfvertrouwen in het leven te komen staan.

Inge

Door de combinatie van Mindfulness en de individuele coaching, heb ik zoveel geleerd. Ik sta nu stevig in mijn schoenen, kan beter met mijn schuldgevoel omgaan en weet hoe ik de piekermodus kan omzeilen. Ik geniet echt veel meer van mijn leven, ook als ik mijn werkzaamheden nog niet af heb en mijn huis nog niet opgeruimd is ;-).

Suzan

Marjolein zorgt voor het vertrouwen en de tijd om verder te kijken. Je wordt geprikkeld en je krijgt zin om los te komen van je gewoonlijke paden en vaste denkpatronen. De wegen waar je al ontelbare keren hebt gezocht naar oplossingen. Marjolein vraagt, ik geef antwoorden. Ik heb het “roer” met veel vertrouwen omgegooid. Ik doe nu iets dat ik al die jaren al deed, onbewust. Nu is dat het belangrijkste onderdeel van mijn beroep en ik ben bewust dat het mijn leven is!

Ine